Webbutveckling - Webbutveckla din hemsida.

Användarvänlig hemsida i Joomla (CMS)

Webbutveckling är viktigt del att få din hemsida användarvänlig och kontrurerar rätt för sökmotorer och kunder samt att den konverterar dina kunder till köp av produkt eller tjänst eller om man vill nå ut med sitt budskap. Webbutveckling omfattar många typer av skapande av webbinnehåll. Några exempel, manuell kodning av webbsidor i en textredigerare, bygga en webbplats i ett program som heter Dreamweaver. Under de senaste åren har content management system som Wordpress, Drupal och Joomla också blivit populärt sätt för webbutveckling.

Medan begreppen "Webbutvecklare" och "Webbdesigner" används ofta synonymt, betyder de inte samma sak. Tekniskt sett en webbdesigner designar bara webbplatsgränssnittmed hjälp av HTML och CSS. En webbutvecklare kan vara inblandade i att utforma en webbplats, men kan även skriva webbskripti språk som PHP och ASP. Dessutom kan en webbutvecklare bidra till att upprätthålla och uppdatera en databas som används av en dynamisk webbplats. Det är viktigt att webbplatsen är konstruerad för sökmotorerna även om besökaren är viktigare om man vill uppnå bra placeringar med hjälp av sökmotoroptimering. Planera det från början så vinner man mycket i längden.

Även om det finns flera metoder för att skapa webbplatser så finns det ofta en avvägning mellan enkelhet och anpassning. Därför har de flesta stora företag inte använda content management system, utan i stället ha en dedikerad webbutvecklings team som konstruerar och upprätthåller verksamhetens hemsida. Små företag och organisationer är mer benägna att välja en lösning av hemsida som är byggt i CMS.

 

 

Bättre strategi på webb och digital närvaro - Ger bättre resultat


Framgång på webben kräver strategi, smart teknik, design och innehåll. För att funka både idag och i framtiden. Vi jobbar gärna med lösningar som bygger på Open source, med en förkärlek till Opencart (E-Handelsplattform) och Joomla. Webblösningen stavas därmed funktionalitet både för ditt företag och för era kunder. Tillgänglighet är basen för att kommunicera via webbplatsen och driva försäljning.
Helhet för design och kommunikation

Vi älskar både design och form. Vi gör gärna helhetskoncept för att din kommunikation ska hålla ihop oavsett om den sker på webben, i mobilen eller andra medier. Och för att vara tydliga: design handlar lika mycket om funktion som känsla och synintryck.